#IPJO 2015 – dag 2

Na een schitterende start, op alle gebied, zaterdag, startte IPJO 2015 op zondag alsof er nooit een nacht tussen had gezeten. Enthousiaste spelers, supporters, trainers en begeleiders slaagden er in om rond 9u dag 2 van IPJO 2015 klaar en duidelijk in te zetten. Het zou een badmintonfeest worden. Achteraf bekeken hebben ze dan ook ongelofelijk gelijk gehad.

Knappe wedstrijden op de tweede tornooidag, coaches die nerveuzer werden want het ging om de knikkers op het einde van de dag, maar ook een wedstrijdtafel die er het hoofd koel bij moest houden. Rond de middag werd immers duidelijk dat het bijzonder spannend zou worden tussen 2 provincies voor de titel.

Nog een laatste line – up, waar iedereen in de figuurlijke bloemetjes werd gezet. Spelers en hun entourage werden bedankt voor het fijne weekend, de vele medewerkers konden rekenen op een staande ovatie van iedereen omdat zij ervoor gezorgd hebben dat alles op wieltjes liep, de referee werd even rood als zijn polo bij het overhandigen van een dorstlessend geschenk en ook de umpires stonden temidden van de spelers te stralen.

Voor de volledigheid volgen hier de uitslagen per leeftijdscategorie (bekijk hier de details):

U11

 1. WVBF
 2. PBA
 3. PBO
 4. VVBBC
 5. Badminton Limburg

U13

 1. PBA
 2. WVBF
 3. VVBBC
 4. Badminton Limburg
 5. PBO

U15

 1. PBA
 2. WVBF
 3. Badminton Limburg
 4. VVBBC
 5. PBO

U17

 1. VVBBC
 2. PBA
 3. WVBF
 4. PBO
 5. Badminton Limburg

WVBF kwam op het einde als eindwinnaar uit de bus.

Proficiat aan allen die van IPJO 2015 een badmintonfeest hebben gemaakt. Tot volgend jaar ergens in Vlaams – Brabant.