PBO JEUGDCUPTOUR

De PBO Jeugdcuptour is de verzamelnaam van een recreatieve jeugdontmoetingen binnen de provincie Oost-Vlaanderen. Het is een open jeugdcircuit voor jeugdspelers van Minibad tot -17. Het doel van de PBO Jeugdcuptour is elke jeugdspeler, aangesloten bij een Oost-Vlaamse club (die ook lid is van Badminton Vlaanderen), kennis laten maken op een laagdrempelige manier met de meer competitieve vorm van badminton.

Elke jeugdspeler speelt in de eigen leeftijdscategorie minimaal 3 wedstrijden tegen leeftijdsgenoten. Er wordt een ranking per kalenderjaar opgemaakt, zodat een winnaar per reeks kan worden aangeduid.

PBO vzw organiseert de ontmoetingen van de PBO Jeugdcuptour in samenwerking met een aantal clubs, zowel in enkel als in dubbel en gemengd.

Dus ben je jeugdspeler en wil je proeven van tornooien en competitie? Aarzel dan zeker niet om in te schrijven voor één (maar liefst meer) Jeugdcups. Je kan de data terugvinden op deze pagina, maar ook op onze startpagina.

De afgelopen jaren werd hard gewerkt aan een goed uitgebouwd reglement en een vast stramien voor de ontmoetingen van de PBO Jeugdcuptour. Lees zeker het reglement, de wedstrijdindeling en de puntenverdeling erop na.

Alvast veel succes op één of meerdere ontmoetingen.