Belgisch kampioenschap Jeugd 2012

Op 25 en 26 februari 2012 was het kruim van de Belgische badmintonjeugd verzameld in Bastogne (u weet wel zoals de koekjes). Ook de Oost-Vlaamse jeugd was vertegenwoordigt op deze belangrijke dagen. Naast veel spannende partijen, mooie wedstrijden, knappe slagwisselingen, waren er ook fijne resultaten voor de Oost-Vlaamse spelers. Deze Oost-Vlamingen waren op het appel: Robby Bronselaer (U11), Lennert Taildeman (U11), Quentin Bouchez (U13), Stein Bondroit (U13), Jurgen Voet (U15), Amy Bronselaer (U15), Daan Philips (U17), Flor Spanhove (U17), Flore Vandenhoucke (U17), Nathan Van Der Bruggen (U17) en Sam Van Den Broek (U19).

Dit zijn alvast de meest in het oog springende resultaten: Lennert Taildeman: tweede in dubbel U11; Jurgen Voet: BK enkel U15 en dubbel U15; Flore Vandenhoucke: BK gemengd U17, dubbel U17 en enkel U17; Robby Bronselaer: tweede in de enkel U11, BK in dubbel U11

Voor meer informatie en detailresultaten kan je terecht op deze link.

Foto’s van het evenement kan je terugvinden op deze link.