Victor Jeugdcuptour by PBO – Eindranking 2022

Hier is dan de langverwachte eindranking van de Jeugdcuptour, na de ontmoeting in Buggenhout. Een welgemeende proficiat aan alle winnaars en bedankt voor jullie deelname aan dit jeugdcircuit!

Door veranderingen binnen ons bestuur liet de ranking wat langer op zich wachten, waarvoor onze excuses. Ben je geëngageerd om de rol van verantwoordelijke voor de jeugdcup op te nemen en mee het beleid voor de komende jaren te bepalen? Laat dan snel iets weten via toernooien@badminton-pbo.be of voorzitter@badminton-pbo.be.

Vergeet ook zeker niet in te schrijven voor de jeudcups in 2023. De eerste jeugdcup die doorgaat is deze bij Wit-Wit Ronse op zaterdag 18 februari. Ook het PK Jeugd op 11 februari levert punten op voor de eindranking.

Noteer alvast de data in jullie agenda, je vindt ze op deze pagina