Victor Jeugdcuptour by PBO – ranking na Lokerse

Afgelopen weekend was de Victor Jeugdcuptour by PBO te gast in Lokerse. Met 113 spelers was er alweer een mooie opkomst.

In bijlage vinden jullie de tussentijdse ranking waar je ziet waar je staat in het totaal klassement na de eerste 8 gespeelde ontmoetingen van dit jaar.

Weet dat je naam bij 3 deelnames in 2022, in een tombola terecht komt. Eind dit jaar delen we €750(!!!) aan prijzen uit dankzij sponsor Victor. De kalender voor september tot december wordt de komende weken finaal gemaakt plaats ook deze tijdig in de gezinsagenda’s! Deze verschijnt op “www.badminton-pbo.be“. Of op de NIEUWE FACEBOOKPAGINA!

Na onze ontmoeting resteren er nog 3 ontmoetingen om punten te scoren voor de eindranking van 2022! De komende 2 staan reeds open om in te schrijven, maar wees er snel bij.. sommige zalen hebben minder velden en volzet = volzet!

Dendermondse BC op zaterdag 12/11: inschrijven voor enkel kan via deze link

Flee Shuttle BC op zondag 27/11: inschrijven voor enkel kan via deze link