Zomerkamp De Pluimplukkers

De inschrijvingen voor het Pluimplukkers Zomerkamp zijn geopend!

Ze gaan trainen van zaterdag 11 augustus tot woensdag 15 augustus 2018 en trekken opnieuw naar De Panne. We verblijven in het vakantiecentrum J-Club in de buurt van het strand en trainen vlakbij in de gemeentelijke sporthal Den Oosthoek.

 Meer gedetailleerde informatie, zoals activiteiten, praktische afspraken, … zal in juli bezorgd worden aan de ingeschrevenen. We kunnen al verklappen dat we dit jaar nog internationaler gaan dan anders met maar liefst 3 buitenlandse trainers!

 Het prijskaartje voor het kamp bedraagt 300 euro. De inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld op de clubrekening BE49 0011 3624 5771(BIC GEBA BE BB) van vzw BC De Pluimplukkers met vermelding ‘Zomerkamp 2018’ en jouw naam.

 Het kamp staat open voor alle leden van Badminton Vlaanderen, maar er wordt voorrang gegeven aan leden van de Pluimplukkers.

 Ben je geïnteresseerd om deel te nemen, schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier op www.pluimplukkers.be! Denk er tijdig aan want de plaatsen zijn beperkt!

 Voor meer info kan je altijd een e-mail sturen naar davidhesters@hotmail.com of iggy.van.damme@telenet.be