#PBO #Jeugdcuptour – ranking na Wit Wit

Afgelopen weekend vond de derde ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour plaats bij Wit Wit in Ronse.
Net boven de taalgrens speelden onze jeugdspelers alweer een fijne ontmoeting, helaas in sommige reeksen geplaagd door wat afwezigen door ziekte.

Uiteraard leverde deze ontmoeting ook een nieuwe ranking op, die je hier kan terugvinden. Blijkbaar loopt er iets fout bij de sortering van de spelers, waardoor de club niet correct blijkt te zijn. We onderzoeken het probleem.

Toch nog even dit. Als je na de loting van een ontmoeting van de PBO Jeugdcuptour dient af te melden, moet deze afwezigheid gestaafd worden door een attest. Dit attest dien je door te sturen naar de verantwoordelijke van de PBO Jeugdcuptour. Op die manier kan je vermijden dat je wordt geschorst voor de eerstvolgende ontmoeting. Op die manier houden we de PBO Jeugdcuptour sportief en correct.