Zomerkamp BC De Pluimplukkers

BC De Pluimplukkers nodigt jullie uit voor het jaarlijkse zomerkamp van donderdag 11 augustus 2016 tot en met zondag 14 augustus 2016.

Ze zijn al toe aan de 11de editie en ook nu wordt het een kamp van 4 dagen training en amusement. Dit jaar trekken ze niet naar onze vertrouwde stek in Mechelen, maar ze gaan naar De Panne aan zee! Ze verblijven in het vakantiecentrum J-Club in de buurt van het strand en trainen vlakbij in de sporthal. Meer concrete info krijgen de deelnemers in de kampbrochure die in juli zal verstuurd worden. Ze kunnen wel al meegeven dat de trainingen gegeven zullen worden door onze clubtrainers en dat ze opnieuw een buitenlandse trainer hebben kunnen strikken.

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op deze website of via mail en is geldig na betaling van het inschrijvingsgeld van 250 euro op rekeningnummer BE49 0011 3624 5771 (BIC GEBA BE BB) van vzw BC De Pluimplukkers, p/a Vanessa Dugardin, Beelbroekhof 113, 9050 Sint-Amandsberg.