IPJO 2015

In 2015 is de Interprovinciale Jeugdontmoeting, kortweg IPJO, te gast in de provincie Oost-Vlaanderen. Uiteraard willen we met deze organisatie tijdig starten zodat binnen 2 jaar als vlot kan verlopen.
Concreet wil dit zeggen dat in Oost-Vlaanderen op 16 en 17 mei 2015 instaat voor de organisatie, logistiek en verloop van de IPJO.

Zoals aangegeven op Algemene Vergadering van 7 juni 2013, kan PBO vzw deze organisatie niet alleen dragen.
Niet alleen zoeken we ondersteuning vanuit onze clubs, we zoeken ook één of meerdere clubs die de organisatie mee willen dragen, maar ook mensen die logistiek of artistiek kunnen ondersteunen. Het is niet noodzakelijk de bedoeling dat 1 club alles opneemt, een samenwerking tussen verschillende clubs is voor ons zeker een pluspunt.
Waaraan hebben we nood voor dit weekend? Logement en catering voor ongeveer 150 mensen (spelers, organisatie, begeleiders), transport van en naar de sporthal en het belangrijkste is uiteraard een sporthal met 10-12 banen waar voldoende ruimte is voor supporters.

Hebben jullie interesse om mee te werken aan deze grootse, maar vooral fijne jeugdontmoeting? Laat dit dan weten voor 30 november 2013 op dit mailadres. De praktische uitwerking zal uiteraard gebeuren in samenspraak met PBO vzw.

Heb je ondertussen nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.