PBO Jeugdcuptour – inschrijvingen Pluimplukkers nu open

Er staan nog twee jeugdcups in het kader van de PBO Jeugdcuptour op het programma. De voorlaatste is dubbel en gemengd bij BC Temse, maar de afsluiter van het seizoen is nu ook in zicht.

Vanaf nu kan je inschrijven voor de PBO Jeugdcup bij de Pluimplukkers op zondag 12 mei 2013. Opgelet: dit is een bijzondere jeugdcup. Er kan ingeschreven worden in enkel, dubbel en gemengd. Op het einde van elke discipline zal er een prijsuitreiking zijn voor de eerste drie plaatsen uit de ranking. Uiteraard blijft de afzonderlijke enkel en dubbelranking behouden.

Extra: jeugdspelers die zich inschrijven voor het Provinciaal Kampioenschap op 18 mei krijgen een bonus van 50 punten voor de enkelranking van de PBO Jeugdcuptour. Er is wel een extra voorwaarde aan verbonden. Schrijf je in, maar kom je onterecht niet opdagen, dan krijg je volgend seizoen een bij de PBO Jeugdcuptour een onmiddellijke aftrek van 100 punten.

Inschrijven voor de PBO Jeugdcuptour bij de Pluimplukkers kan je via deze link.