AA-drink Cup Badminton Vlaanderen – Vlaamse Kampioenschappen

Afgelopen weekend hadden in Merksem de Vlaamse kampioenschappen plaats. Uiteraard was ook Oost-Vlaanderen goed vertegenwoordigt.

Bij de HDA slaagde Matijs Dierickx er samen met Freek Golinski in om de winst mee te nemen naar onze provincie. Fijn om deze mannen binnen Oost-Vlaanderen te hebben als trainer. Sam Van Den Broeck eindigde samen met Nick Mercoen op een mooie 2de plaats. Stefaan De Rijcke en Daan De Smet vielen net buiten de top 2, maar kunnen ook terugkijken op een knappe prestatie. Bij DEA kwam Flore Vandenhoucke net ietsje tekort om mee te strijden voor de 2 hoogste plaatsen. Bij GDA was Matijs Dierickx opnieuw aan het feest, ditmaal samen met Debbie Janssens. Freek Golinski bereikte samen met Janne Elst een mooie tweede plaats.

In de B-reeks kon Daan Philips bij HEB1 niet meestrijden voor de hoogste plaatsen, maar behaalde wel een knappe ereplaats. Bij de DEB1 verging het Elise Dhondt een stuk beter. Ze wist de Vlaamse titel mee naar huis te nemen. Bij GDB1 behaalden Kris Dendoncker en Sanne Verbeek een mooie ereplaats.

 

Proficiat aan alle Oost-Vlaamse spelers.