PBO Jeugdcuptour – ranking na Lokerse

Afgelopen zondag was de PBO Jeugdcuptour te gast in de Durmehal in Lokeren. Zomaar eventjes 145 jeugdspelers lieten er hun beste badmintonspel zien. Uiteraard heeft dit voor een pak verschuivingen gezorgd in de ranking.

In tegenstelling tot wat in de bijlagen staat, is er een kleine aanpassing gebeurd in de reeks met 22 deelnemers. Hierin was een foutje geslopen, maar de puntentelling is op een correcte en ondubbelzinnige manier opgenomen in de ranking.

Wil je weten hoe hoog je staat? Kijk dan hier voor de meest recente ranking.

Nog even dit: spelers die na de loting en de publicatie van de schema’s afmelden, moeten een attest binnenbrengen om de afwezigheid te rechtvaardigen. Doe je dit niet, dan ben je de volgende Jeugdcup geschorst. Doe je dit twee keer in hetzelfde seizoen, dan mag je geen Jeugdcups meer spelen. Opletten dus.