Gratis training recreanten

Recreatieve spelers moeten zich ten volle kunnen ontplooien in hun favoriete sport. Daarom kan een club jaarlijks een gratis reeks van vijf trainingen aanvragen bij de VBL. Deze lessenreeks is speciaal gericht naar recreanten. Dit zowel voor nieuwe spelers als voor spelers die hun techniek willen bijschaven. VBL zorgt voor de trainer, het enige wat de club moet doen is een geïnteresseerde groep recreanten samenbrengen (bij voorkeur tussen de 10 en 20 spelers) en het aanvraagformulierdoorsturen naar tamara@badmintonliga.be. De deelnemers hoeven niet noodzakelijk lid te zijn van VBL en op die manier kan je de lessen gebruiken om nieuwe leden te lokken naar je club.

Beschikt je club over een gediplomeerde trainer, dan kan deze uiteraard ook ingeschakeld worden. VBL voorziet een correcte vergoeding voor deze trainer.

Heb je nog vragen, mail ze gerust naar Tamara Geeraerts (tamara@badmintonliga.be).