Begeleiden badmintonners met een handicap

Op zaterdag 10 maart 2012 organiseert BLOSO een opleiding van de aanvullende sporttakspecifieke module “Begeleiden van Badmintonners met een handicap”. Om hieraan te kunnen deelnemen heb je het diploma “Initiator Badminton” (of gelijkgesteld) nodig.

Om je diploma te behalen, moet je ook de aanvullende sporttakoverschrijdende opleiding van 1 dag “Begeleiden van sporters met een handicap” (module 1) volgen. Deze module gaat in 2012 door op 28 januari in Gent, op 15 september in Herentals en op 24 november in Gent.

Pas wanneer zowel de sporttakoverschrijdende als de sporttakspecifieke module toe een goed eind zijn gebracht, ontvang je een attest “Begeleiden van Badmintonners met een handicap”.

De Vlaamse Trainersschool is in 2012 overgeschakeld op een volledig nieuw besturingssysteem voor alle administratieve handelingen, waaronder het verwerken van inschrijvingen. Via deze site kan je aanmelden als “MyBloso-gebruiker”.

Voor meer informatie kan je terecht bij de Vlaamse Trainersschool: Eliane Den Tandt (02/209.47.12) of bij de VBL: Tamara Geeraerts (03/287.83.85).