Welkom op de nieuwe PBO website

Welkome op de nieuwe site van de PBO, langs deze weg willen we badmintonminnend Oost-Vlaanderen nog beter op de hoogte houden van alles wat de PBO en zijn aangesloten clubs te bieden hebben.

Niet alleen de jeugd komt aan bod maar ook de competitiespelers en recreanten gaan hier de nodige informatie kunnen verkrijgen. De website wordt dan ook het communicatie media bij uitstek omdat we langs deze weg veel sneller de grootste groep mensen kunnen bereiken. Mails durven wel eens verloren gaan onderweg of ongewild in de spamfilter terecht komen.
Zoals je reeds zult merken zijn we nog vollop content aan het maken en onze agenda moet ook nog de nodige datums binnenkrijgen zodat hij aangevuld kan worden. Maar we stellen de site al open zodat we het huidige nieuws kunnen verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *