1ste Dubbel jeugcup Smash4fun: Groot succes ! + Foto’s

Na lang voorbereiden en plannen was het zondag zover: de jeugdcup in Lembeke, die van Smash For Fun! Het was de eerste jeugdcup dubbel dit seizoen dus was het wat afwachten hoe de inschrijvingen zouden vlotten. Na een wat aarzelende start hadden we bij het afsluiten van de inschrijvingen toch een indrukwekkend aantal spelers, 92 in totaal! Dit resulteerde in maar liefst 50 inschrijvingen over alle disciplines heen (jongens, meisjes en gemengd dubbel). De jeugdcup zelf was een sportieve hoogvlieger met veel – spannende – driesetters. Qua organisatie zat het wel snor, het enig noemenswaardig probleempje was de printer die het liet afweten. Dit euvel, bovenop het feit dat er veel driesetters waren, leidde tot een minieme achterstand op het schema. Deze achterstand bleef echter beperkt tot 20 minuutjes en was om 14uur al volledig weggewerkt. Ik denk dat we mogen spreken van een succesvolle jeugdcup en dit hebben we louter en alleen te danken aan de vele medewerkers van Smash For Fun die zowel in de voorbereiding als op de jeugdcup zelf fantastisch werk hebben geleverd. Graag willen we ook de PBO, en in het specifiek Tom Roelants, bedanken voor de steun die zij boden tijdens het voorbereidend werk en met de handleiding die zij vakkundig opgesteld hebben. Tot slot willen we ook de spelers, ouders, sympathisanten, kortom iedereen die aanwezig was op de jeugdcup, bedanken voor de goede sfeer, de gemoedelijkheid en de sportiviteit!

Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen op een Jeugdcup van Smash For Fun, in het kleine maar fijne Lembeke!

Met vriendelijke groet, het jeugdcupteam van Smash For Fun.

Foto’s zijn natuurlijk op onze facebookpagina te vinden