NIEUWE PBO COACH – AN SOENENS

Onze nieuwe PBO coach die het vernieuwde trainers team gaat vervoegen is niemand minder dan An Soenens. Ze heeft al heel wat internationale ervaring en het badmintonspel is een manier van leven voor deze prille dertiger. Kortom een madam die zot is van het spelleke en iedereen die dat ook is, come and join the training !

Even een opsomming van haar carriere tot nu toe:

– 7 jaar TSD trainer U17-U19
– 6 jaar TSS trainer waarvan 4 jaar hoofdcoach TSS
– 8 jaar trainer voor Badminton Europe waarvan 6 jaar als staff
– docent trainer A 2011
– trainer van diverse Regional Project voor Badminton Europe

Wij verwelkomen An van harte en zien uit naar de samenwerking binnen het PBO project.Haar ervaring en kennis is een rijkdom die we samen met de clubtrainers en jeugdcoördinatoren zeker de komende jaren volluit gaan delen.