Vlaams Badmintonfestival 2015 – zaterdag 14 maart 2015

Schrijf je nu in voor het Vlaams Badmintonfestival 2015 te Stekene

Op zaterdag 14 maart 2015 gaat het Vlaams Badmintonfestival 2015 door te Stekene. In hun vernieuwde sporthal (Nieuwstraat 60D) hebben we maar liefst 19 badmintonbanen ter beschikking. Badminton Vlaanderen organiseert dit in samenwerking met PBO vzw en BC Stekene.

Het festival staat volledig in het teken van de recreatieve speler, waarbij alle leeftijdscategorieën worden uitgenodigd. Hierbij wordt ook een reeks voorbehouden voor senioren en rolstoelbadminton. Daarnaast is er een reeks beginnersdubbel, waar mensen die nog nooit tornooien of competitie hebben gespeeld eens kunnen kijken hoe ze het in een ontmoeting ervan afbrengen.

Je kan deelnemen per halve dag en je speelt dan minstens 5 wedstrijden. Een wedstrijd duurt maximum 10 minuten. Je kan per halve dag slechts 1 discipline kiezen, maar je kan je wel voor 2 halve dagen inschrijven indien gewenst. Hieronder een overzicht wanneer welke discipline gespeeld wordt.

Voormiddag Namiddag
Heren Dubbel Gemengd Dubbel
Dames Dubbel Familiedubbel
Seniorendubbel Beginnersdubbel
G-badminton (rolstoel)

 

 

 

 

Je betaalt ter plaatse 3 euro per persoon per halve dag (verzekering en drankje inbegrepen). We voorzien een prijs voor de winnaar van elke reeks, maar daarnaast worden er per halve dag ook 5 prijzen verloot onder alle deelnemers.

Inschrijven kan via deze link tot 9 maart 2015. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!