Gezocht: competitieverantwoordelijke PBO vzw

PBO vzw is op zoek naar een nieuwe competitieverantwoordelijke voor het resterende deel van het seizoen 2014-2015, maar ook voor de opstart, opvolging en uitbouw van de provinciale competitie in de komende seizoenen.

De Oost-Vlaamse competitie behoort tot de grootste badmintoncompetities in Vlaanderen en daar zijn we terecht trots op. Om dit verder te kunnen waarmaken zijn we op zoek naar iemand die gebeten is door de competitiemicrobe, maar die evenzeer inzicht heeft in het opmaken van een planning, de toepassing van de reglementen en daarbij het centrale aanspreekpunt is voor ploegkapiteins en competitieverantwoordelijken.
Als competitieverantwoordelijke kom je terecht in een dynamische Raad van Bestuur, waar je ofwel als medewerker aan de slag gaat ofwel je verkiesbaar kan stellen als lid van de Raad van Bestuur (dit is een beslissing voor een Algemene of Bijzonder Algemene Vergadering). Uiteraard mag je rekenen op de ondersteuning van de andere leden van de Raad van Bestuur, zodat je mee kan bouwen aan de beste competitie van Vlaanderen.

Voel je je aangesproken of heb je nood aan meer informatie? Mail dan naar dit mailadres.
Ken je iemand die perfect in deze vacature past? Geef dit gerust door aan hem of haar, want als competitieverantwoordelijke ben je het gezicht van de competitie in Oost-Vlaanderen.