Nieuwe website Badminton Vlaanderen

Op donderdag 21 augustus 2014 lanceerde Badminton Vlaanderen zijn nieuwe website.

Eind 2013 werd de lancering van de nieuwe website aangekondigd op de Bijzondere Algemene vergadering van Badminton Vlaanderen. Ondertussen werd er enkele maanden druk achter de schermen gewerkt om een website te maken die aan alle wensen van onze leden, badmintonners en potentiële badmintonners voldoet.

De nieuwe website zet hoog in op de integratie van de bestaande platformen voor competitie, tornooien, ranking en het ledenbestand. Deze items krijgen nu een prominente plaats op badmintonvlaanderen.be. Daarnaast werd er gezocht naar een betere en duidelijkere structuur om alle stakeholders van Badminton Vlaanderen zo goed mogelijk te informeren.

De lancering van de nieuwe website heeft ook tot gevolg dat http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl in zijn huidige vorm ophoudt te bestaan. In een eerste fase wordt de nieuwe website overgenomen op deze url en op termijn zal deze volledig verdwijnen. Inschrijven voor tornooien, competitieresultaten ingeven en je profiel wijzigen doe je vanaf heden via de nieuwe website. Je login gegevens blijven wel dezelfde als voorheen.​