Nascholing videofeedback 19 februari 2012

ICT en sport staan soms ver uit elkaar. Als we dan toch schoorvoetend de computer in de sporthal willen toelaten, willen we resultaat.

Op 19 februari, van 15 tot 17u organiseren Werner Broos (leraar LO en trainer A) en Wim Bensch (leraar LO) een opleiding videofeedback. De opleiding gaat door in sporthal Houtemveld in de Sporthalstraat 1 te Tienen.

Sporters die zien wat een trainer ziet begrijpen meer, leren sneller en communiceren beter. Het leerrendement van de sporter stijgt en er komen betere resultaten. Is dat niet wat een trainer beoogt? Hiervoor wordt een workshop georganiseerd met verschillende standen. Per stand worden de verschillende mogelijkheden van de software uit de doeken gedaan (videofeedback, wedstrijdanalyse, kijkwijzers maken, …).

Het aantal deelnemers is beperkt. Kostprijs voor dit alles is 25 euro. Meer info via deze link, klik door naar “Videofeedback”.