Badminton Vlaanderen op toernooi.nl

Badminton Vlaanderen werkt al geruime tijd samen met Visual Reality voor de verwerking van de tornooien en competities. Tot op heden konden jullie alle tornooien en competities terugvinden op www.toernooi.nl.

Omdat dit een site is met tornooien uit 10-tallen landen en uit verschillende sporttakken, was het soms even zoeken alvorens je de nodige informatie terug kon vinden. Daar komt vanaf vandaag verandering in. Samen met Visual Reality presenteert Badminton Vlaanderen badmintonvlaanderen.toernooi.nl.

Deze website mag je gerust een Vlaamse versie van toernooi.nl noemen. Net als voorheen vind je er alle competities en tornooien terug, alleen zal je nu veel gemakkelijker het gewenste tornooi of competitie kunnen terugvinden.

Links bovenaan staat een overzicht van alle Vlaamse competities. Daaronder vind je een overzicht van de meest bezocht Belgische tornooien. In het midden van de pagina vind je een overzicht van je laatst bezochte Belgische tornooien. Bij de tabbladen kan je kiezen tussen de laatst gewijzigde tornooien, actieve tornooien, tornooien met een openstaande inschrijving, competities en alle tornooien. En last but not least werd de pagina in een jasje van Badminton Vlaanderen gestopt.

Stel dus nu deze website in als je topfavoriet.