Nieuwe PBO-sponsor

Badminton in badmintonplanet-beOost-Vlaanderen nog meer op de kaart zetten is steeds de doelstelling geweest van PBO vzw. Om deze doelstelling te realiseren hebben we naast de hulp van de bij ons aangesloten clubs ook ondersteuning nodig van commerciële partners.
In onze zoektocht hebben we een commerciële partner gevonden, die op zoek is naar meer zichtbaarheid in onze provincie.
Met enige trots kunnen we vandaag onze nieuwe partner, voor de komende drie jaar voorstellen.
Samen met Badmintonplanet.be zijn we er in geslaagd om een aanbod uit te werken waarbij zowel PBO vzw als Badmintonplanet.be wel bij zullen varen.
Naast het ter beschikking stellen van een mooi aantal middelen aan PBO vzw, zal Badmintonplanet.be ook aan scherpe prijzen onze selectiespelers ondersteunen.

De eerste belangrijke afspraak die we hebben met onze nieuwe sponsor, is op het Provinciaal Kampioenschap op zaterdag 5 en zondag 6 november 2016 in de Sportstek te Stekene.
Daarnaast zal ook het logo van Badmintonplanet.be vanaf nu op alle officiële briefwisseling, onze website en de competitiepagina’s van PBO vzw de weg wijzen naar hun website, maar ook zal hun banner her en der opduiken.

PBO vzw dankt alvast Badmintonplanet.be voor het vertrouwen en we hopen op een bijzonder vruchtbare samenwerking de komende jaren.