6e Ros Beiaard Badminton Cup

Op 29, 30 en 31 maart 2013 organiseert Badmintonclub Oudegem voor de 6e maal de Ros Beiaard Badminton Cup. Met meer dan 450 deelnemers uit verschillende landen is de Ros Beiaard Badminton Cup één van de grootste tornooien in Vlaanderen. Het tornooi behoort ook tot het BBAC Circuit. De prijzenpot van 5000 euro zal de beste spelers van België naar Dendermonde lokken. Maar ook voor de spelers in de lagere categorieën zijn er mooie prijzen te verdienen. Een overzicht van de prijzenpot vind je op deze link.

De organisatie wil zich graag onderscheiden van de andere tornooien. Hiervoor hebben ze de Ros Beiaard Badminton Cup in het leven geroepen. Dit is een team cup die de best presterende club op het tornooi beloond met een prijzenpot van 250 euro. De vorige 5 edities gingen Nederlandse clubs met de winst aan de haal. Aan de Belgen om revanche te nemen. Het volledige reglement kan je hier bekijken.

Alsof dat niet genoeg is denkt BC Oudegem ook ‘off court’. Of beter ‘on the dance floor’. Op zaterdag 30 maart 2012 organiseren ze onze legendarische player’s party.

Maak je van hun tornooi graag een weekendje uit met vrienden? Dat kan! De club voort 100 bedden in de voormalige abdijschool van Dendermonde. Voor 12,5 euro per nacht beschik je over een zachte matras en krijg je een uitgebreid ontbijt. Opgelet: wegens de grote vraag wordt er voorrang verleend aan spelers die 2 nachten reserveren. Meer details en informatie over het reserveren kan je hier nalezen. Wie wil kan ook een kamer reserveren in één van de vele hotels en bed & breakfasts in Dendermonde. Wie het graag nog avontuurlijker heeft kan bovendien gratis kamperen op een grasveld vlakbij de sporthal.

Je merkt het, er zijn weinig of geen redenen om je niet in te schrijven voor de Ros Beiaard Badminton Cup. Dit is het tornooi dat je niet mag missen. Inschrijven kan vanaf 1 februari op deze link. Vorig jaar was tornooi na 2 weken volzet. Wees er dus snel bij. Het volledige tornooireglement kan je hier bekijken.

Uitgebreide informatie over het tornooi kan je rustig nalezen op de website www.rosbeiaardbadmintoncup.be. Je vindt de club ook op facebook.