Bijscholing – groepstrainingen individualiseren

Badminton is een individuele  en een technische sport waarbij ieder individu specifieke problemen heeft. De noodzaak tot individueel benaderen dringt zich op. Anderzijds zijn de badmintontrainingen bijna altijd in groep. Het homogeen maken van groepen heeft zijn beperkingen: de groepstraining individualiseren en differentiëren dringt zich op!

DZ99 uit Deerlijk organiseert een bijscholing die zich wil focussen op het individueel verbeteren (foutenanalyse + remediërend handelen). Op zaterdag 28 april van 13u30 tot 17u30 zullen Piet Benoit (co-auteur van het boek “Van shuttle tot smash) en Patrick Devos (VTS-lesgever algemene didactiek alsook specifieke badmintonvakken) het beste van zichzelf geven aan iedereen die geregeld te maken heeft met training en coaching van recreatieve en competitieve spelers. De opleiding gaat door in de Sporthal van Deerlijk, oude zaal.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf dan 10 euro over op 001-1771814-88 voor 1 april met vermelding van je naam. Mail eveneens je inschrijving naar patrick_nancy@skynet.be. Het aantal deelnemers is beperkt tot 30. In het inschrijvingsgeld is een syllabus inbegrepen.