Nieuwe ledenverwerking VBL

Vanaf maandag 6 februari start de Vlaamse Badmintonliga met een nieuw online ledenbeheersysteem. Door de omschakeling naar het nieuwe systeem zullen vanaf dan de gegevens van de club en van de leden door de club zelf beheerd worden. Ook is het mogelijk voor de clubs om diverse overzichten te exporteren.

Door de omschakeling zullen de officiële ledenaccounts ook gekoppeld worden aan de spelersaccounts die nu al op toernooi.nl terug te vinden zijn. Op die manier zullen de spelers enkel nog kunnen inschrijven voor een tornooi met hun officiële account.

Om de overschakeling vlot te laten verlopen, stopt de ledenverwerking door de Vlaamse Badmintonliga op woensdag 25 januari. Tussen 25 januari en 6 februari worden de gegevens van het huidige systeem overgedragen naar het nieuwe systeem.

Op 1 februari zullen de clubs de nodige informatie, een login en een handleiding ontvangen van de VBL. Vanaf maandag 6 februari kunnen de clubs hun eigen leden ingeven in het nieuwe systeem.