5e Ros Beiaard Badminton Cup

Op 6, 7 en 8 april organiseert Badmintonclub Oudegem voor de 5e maal de Ros Beiaard Badminton cup. Met meer dan 400 deelnemers uit verschillende landen is de Ros Beiaard Badminton Cup één van de grootste tornooien van Vlaanderen. Het tornooi behoort ook tot het BBAC-Circuit. De verhoogde prijzenpot van 5.000 euro zal de beste spelers van België naar Dendermonde lokken. Maar ook voor de spelers in de lagere categorieën zijn er mooie prijzen te verdienen. Een overzicht van de prijzenpot vind je op deze link.

 

De organisatie wil zich graag onderscheiden van andere tornooien. Hiervoor hebben ze de Ros Beiaard Badminton Cup in het leven geroepen. Dit is een team cup die de best presterende club beloond me een prijzenpot van 250 euro. De vorige 4 edities gingen Nederlandse clubs met de winst aan de haal. Aan de Belgen om revanche te nemen. Het volledige reglement kan je hier bekijken.

Alsof dat niet genoeg is denkt BC Oudegem ook “off court”. Of beter “on the dance floor”. Op zaterdag 7 april organiseren ze een legendarische player’s party. De nieuwe en grotere locatie zal spoedig worden bekend gemaakt.

Maak je graag van dit tornooi een weekendje uit met vrienden? Dat kan! BC Oudegem voorziet 100 bedden in de voormalige abdijschool van Dendermonde. Voor 10 euro per nacht beschik je over een zachte matras en krijg je een uitgebreid ontbijt. Opgelet: wegens de grote vraag wordt er voorrang verleend aan spelers die 2 nachten reserveren. Meer details en informatie over het reserveren kan je hier nalezen. Wie wil kan ook een kamer reserveren in één van de vele hotels en bed & breakfasts in Dendermonde. Wie het graag nog avontuurlijker heeft kan bovendien gratis kamperen op een grasveld vlakbij de sporthal.

Je merkt het, er zijn weinig of geen redenen om je niet in te schrijven voor de Ros Beiaard Badminton Cup. Dit is het tornooi dat je niet mag missen. Inschrijven kan je vanaf 15 januari 2012 op deze link. Vorig jaar was het tornooi na 3 weken volzet. Wees er dus snel bij. Het volledige tornooireglement kan je hier bekijken.