Lokerse BC bestaat 25 jaar !!

Op zaterdag 10 september 2011 organiseert de Lokerse BadmintonClub zijn jaarlijkse clubdag (vroeger kampioenenviering genaamd). Deze gaat opnieuw door in de parochiezaal Ter Oude Kerke op de Spoele in Lokeren.
Deze clubdag is er eentje met een gouden randje want in september bestaat onze club exact 25 jaar!!!!Vandaar dat we enkele speciallekes in elkaar gaan steken.

Als dagactiviteit organiseren we dit jaar een SUPERTEAM.

Dit start om 13.15u op de koer van de parochiezaal. Vooraf inschrijven is verplicht! Je kan zowel apart als per duo inschrijven. De organisatie zal met de inschrijvingen 10 groepjes vormen (van max. 6 deelnemers). De groepjes zullen op verschillende locaties de strijd aangaan met de andere groepjes. Deelname aan het superteam is volledig gratis.

Hou er rekening mee dat we alle verplaatsingen met de fiets doen! Het superteam wordt in principe afgerond om 17.30u.

Tijdens het superteam organiseert de club kinderopvang. Dit kan dus geen excuus zijn om niet deel te nemen.

Omdat je een kwarteeuw oud niet zomaar laat passeren nodigen we naast alle huidige leden ook al onze oudleden uit voor de avondactiviteiten (vanaf 18u).

En hopelijk slagen we ook in ons opzet om zo veel mogelijk mensen die een beetje meegeschreven hebben aan de geschiedenis van de LBC effectief samen te krijgen.
Op onze clubdag organiseren we ook een tentoonstelling over onze 25 jarige geschiedenis van onze badmintonclub. Absoluut de moeite waard om eens te bekijken.

meer info www.lokerse-bc.be